O podjetju

3Qit d.o.o. je zasebno podjetje, ki se ukvarja z inženiringom, izdelavo programskih rešitev, vzdrževanjem in razvojem celovitih informacijskih sistemov.

Deluje od januarja 1993. Sprva se je podjetje imenovalo Multimedia d.o.o., s 25.9.2019  pa se je preimenovalo v  3Qit d.o.o. 

Trenutno zaposluje 5 inženirjev in tehnikov, ki za kupce razvijajo in postavljajo celovite informacijske rešitve v okolju Microsoft, Linux in Android.

Temeljna dejavnost družbe

Predstavlja izdelava programskih rešitev, postavitev celovitih informacijskih rešitev za srednja in majhna podjetja ter njihovo vzdrževanje.

Način dela družbe

3Qit običajno zajame posnetek stanja informacijskega sistema v podjetju, oblikovanje osnovnih idejnih rešitev, ki so prilagojene obstoječim tehnološkim in metodološkim rešitvam. Postavitev, zagon in vzdrževanje informacijskih rešitev je v domeni izvedbene ekipe družbe 3Qit, ki je za tovrstne opravila posebej usposobljena. Servisna služba družbe 3Qit je organizirana tako, da nudi uporabnikom kar najvišjo stopnjo obratovalne varnosti. Za redno vzdrževanje postavljenih rešitev skrbi družba na podlagi Pogodbe o vzdrževanju. Samo vsebino obseg in način dela 3Qit vselej prilagodi zahteva in potrebam naročnika.

Naše

Poslanstvo družbe 3Qit je skozi dolgoročno partnersko sodelovanje svojim uporabnikom zagotoviti ″na kožo pisane″  informacijske rešitve, ki jih odlikuje vrhunska kakovost ter tehnološka in izvedbena dovršenost, ter permanentna skrb za njihovo brezhibno delovanje.

Naša

Vizija družbe 3Qit je iz pomembne lokalne informacijske hiše prerasti v enega pomembnih  ponudnikov informacijskih rešitev in storitev, ki bo pomenil sinonim za kakovost, strokovnost , vrhunsko tehnično dovršenost in zanesljivost.