Kontaktirajte nas

Imate kakšna vprašanja ali vas zanima sodelovanje z nami? Izpolnite spodnji obrazec in nas kontaktirajte. Odgovoriti vam bomo poskušali v najkrajšem možnem času.

3Qit - trgovina, inženiring in razvoj informacijskih sistemov d.o.o.

Pogosto zastavljena vprašanja

Spodaj si lahko pogledate najbolj pogosto zastavljena vprašanja z strani naših uporabnikov. Mogoče vam katero izmed njih lahko pomaga odgovoriti na vaša vprašanja.

Seveda. Kupite lahko vedno natančno toliko sedežev kot jih potrebujete. Dinamična zasnova programa omogoča, da odprete delovno mesto, ko ga potrebujete. MS SQL Server zagotavlja transakcijsko stabilnost tudi pri velikih količinah podatkov.

Ni skrbi. Nagradnje potekajo avtomatizirano preko interneta. Nadgradnjo izvedete takrat, ko imate čas. Za nadgradnjo ni potrebno prekinjati delovnega procesa.

Seveda. Z eXactSQL je mogoče povezati več lokacij v celovit informacijski sistem pri tem pa ohraniti stroškovni, materialni in dokumentarni nadzor nad njimi.

Ne. Kupite samo licence za število sedežev, ki jih potrebujete za obdelavo vaših klientov in modul za odpiranje poljubnega števila baz.

Exact SQL omogoča vezavo prejetih računov na poljuben TR . Vaše obveznosti lahko pokrivate z enega od njih.

Seveda, saj vsak vnešen poslovni dogodek takoj vpliva na rezultate poslovanja.

Na razpolago vam je pomoč na posameznem opravili, e-pomoč na spletnem portalu,priročnik z navodili in nasveti ter center za podporo uporabnikom.

Kje nas najdete?

Mlinska cesta 1G, 2250 Ptuj

+386 (0)40 303 211

podpora@3qit.si